Jesús Montagud Ureña

Percussió, Tabalet

Jesús Montagud Ureña naix a Gandia en 1974, comença els seus estudis musicals en la Unión Musical Xeraco, on s’inicia a la percussió amb Jose Sanrroque. Posteriorment va estudiar als conservatoris Mestre Verd de Carcaixent i Joaquin Rodrigo de València amb els professors: Angel Garcia, Joan Cerveró, Jesus Salvador i Manuel Tomàs.

També ha assistit a cursets de perfeccionament a: Xixona, Xàbia, Cullera o Espinho (Portugal), amb mestres de gran prestigi internacional com Emmanuel Séjourné, Robert Van Sice o Manel Ramada entre d’altres. Amplia els seus estudis a Barcelona en el Taller de Musics en l’especialitat de bateria i diversos estils: rock, pop, funky, latín.

Professors de bateria: Manolo Cascales, Enric Illa, Salvador Niebla, Lucas Jimenez, Joel Paez, Jeff Jerolamon a masters jazz a gandía, Felipe Cucciardi jazz a Gandía

Ha col·laborat en varietat d’agrupacions musicals, desde l’any 2000 forma del professorat del Centre Autoritzat d’Ensenyaments Musicals ‘Districte Marítim’ Grau de gandia (València).