David Fuster Celma

Piano, Piano complementari, Acompanyament

Cursa els estudis de Grau Elemental i Mitjà amb l’especialitat de Piano al Conservatori Mestre Vert de Carcaixent (València). Obté el títol de Professor de Piano amb Matrícula d´Honor en la majoria de cursos de Piano. També obté els Premis Extraordinaris d´Elemental i de Mitjà de Piano i la Matrícula d´Honor en Música de Cambra.

Posteriorment estudia al Conservatori Superior de Música de València acabant Piano i obtenint el Premi Extraordinari en Música de Cambra.

Ha rebut classes amb Belén Valiente, Salvador Carbó i Perfecto Garcia Chornet. Ha realitzat cursos amb Jordi Mora i Mario Ambrosini.

Membre dels grups de Cambra com el “Trio Gaia” i el “Trio Dumki”.

És pianista acompanyant de corals, de ballets de la Royal Academy of Dance, així com pianista acompanyant de tot tipus d’instruments solistes i cantants.

Realitza la labor de Pianista Acompanyant en les òperes “Caballeria Rusticana” de Mascagni (2009), “La Traviata” de Verdi(2010), “Marina” de Arrieta(2011), “La Bohème” de Puccini(2012) i “Rigoletto” de Verdi(2013) a càrrec del Professor de Cant Daniel Gascó.

En l´actualitat és Professor de Piano, de Piano Complementari, d’Acompanyament i Pianista Acompanyant al Centre de música d’Ensenyaments  Professionals “Districte Marítim” del Grau de Gandia (València).

També desenvolupa la seua trajectòria des de fa 20 anys com a teclista amb orquestres, com actualment l’Orquestra “Euforia” del Grup Montecarlo.