II Curs de direcció musical de la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters

7 de febrer de 2013

En molts pobles de la nostra Comunitat Valenciana, podem gaudir d’uns grups culturals molt importants a nivell sociològic i artístic. A principis de la dècada dels anys vuitanta al segle XX, començaren a formar-se grups de Dolçainers i Tabaleters anomenats “Colles” de Dolçaina, colles de gent que volien ajuntar-se per gaudir de la música, música dels nostres arrels i manera de difondre i entendre la nostra cultura.

Aquells grups creixeren i es proliferaren arreu del territori tot constituint als nostres dies una feina de formació i de difusió cultural i ben important. La transició de l’individualisme a la col·lectivitat evidencia necessitat de la figura del director, que a banda de conèixer els instruments (Dolçaines i percussions), sàpiga enllestir el treball d’un conjunt.

Es per això que es programa un curs continuat de direcció musical destinat a tots aquells interessats en aquesta tasca. La activitat que hui oferim és un aprofundiment de la mà del conegut mestre Enrique García Asensio en la tècnica del seu mestre Sergiu Celibidache de qui va estar assistent a nombrosos cursos de direcció.

Comptarem també amb els professors del nostre curs estable Pere Molina i Juan Carlos Sempere Bomboí.

.

II CURS DE DIRECCIÓ MUSICAL DE LA FEDERACIÓ VALENCIANA DE DOLÇAINERS I TABALETERS

MASTER CLASS AMB ENRIQUE GARCÍA ASENSIO

Diumenge, 3 de març de 2013

Sessions 10h – 13’30h i 16h – 18h

.